Heti műsorajánló (március 20-26.)

2017. március 19. - Jasinka Ádám

A múlt héten se nagyon volt idő arra, hogy unatkozzunk és szerencsére most is bőségesen gondoskodnak majd a tévéadók arról, hogy legyen mire odakapcsolnunk. Hétfőn bemutatkozik egy új napi vetélkedő, kedden debütál az Időutazók, szerdán villámgyorsan rendet tesz Barry, hogy legyen időnk Hajós András kész helyzeteire, csütörtökön új kuncsaftokkal és problémákkal folytatódik A biznisz, pénteken pedig animációs állatságokra lehet érdekes odakapcsolni. A TOVÁBB-ra kattintva mutatjuk, mit érdemes bekarikázni a tévéműsorban!

Hétfő (március 20.)

Annyit ésszel, mint erővel (1x01, TV2, 19:25)
Into the Badlands (2x01, AMC, 03:00/22:00)
Pumpedék (1x01-02, RTL Spike, 22:00)

musorajanlo_2.jpg

Január 2-tól március 17-ig, közel három hónapon keresztül minden hétköznap élő adásokkal jelentkezett a Majka vezette Az 50 milliós játszma. Nem tudom, hogy ilyen hosszan terveztek-e a műsorral, de bejött a házigazda cseréje és az élő adás varázsa. Azonban mint minden, most ennek is vége, és jön a helyére egy vadonatúj formátum, az ügyességi és logikai feladatokat vegyítő Annyit ésszel, mint erővel. A játékosoknak először párt alkotva kell megküzdeniük a feladványokkal, utána viszont egymás ellen játszanak majd a pénznyereményért.

Hétfőn visszacsöppenhetünk az AMC harcművészetes disztópiájába. Aki nem bír várni, az hajnalok hajnalán eredeti nyelven, felirat nélkül megnézheti az Into the Badlands új évadának első részét az AMC-n. Aki viszont türelmes és jobban szereti magyar szinkronnal élvezni a sorozatait, annak két lehetősége is lesz. Egyfelől nézheti a premiert az AMC-n 22:00-tól, de nézheti az évadkezdést a Coolon is, szintén este 10 órai kezdéssel.

Ha valaki viszont inkább magyar műsorral zárná a napot, annak a Pumpedéket ajánljuk a figyelmébe. A rögtön dupla résszel kezdő reality az Éjjel-Nappal Budapest és a Győzike Show által kitaposott úton jár majd. A műfaj szerelmeseinek nem érdemes kihagyniuk a premiert.

Kedd (március 21.)

Időutazók (1x01-02, VIASAT3, 21:00)

musorajanlo_2_2.jpg

Kovač doki egyszer csak fogja magát, ledobja a fehér köpenyt, fekete garbót húz és ellop egy időgépet, hogy ide-oda cikázva az idő labirintusában jól megkavarja az Egyesült Államok történelmét. Ezt persze nem hagyhatják csak úgy megtörténni, ezért egy rögtönzött, három fős csapat a nyomába ered, hogy megállítsa a garázda terroristát. Az Időutazók első részében 1937-be, a Hindenburg katasztrófájáig utazhatunk vissza az időben. Aki szereti a kalandos, időutazós sorozatokat, annak meleg szívvel ajánljuk ezt a dupla részes sorozatpremiert.

Szerda (március 22.)

Kalandos nyár - Párizs (5x01, Izaura TV, 18:00)
Flash - A Villám (3x01-02, VIASAT3, 21:00)
Készhelyzet (2x01, Comedy Central, 21:30)

Gázos páros (3x01, VIASAT6, 23:30)

musorajanlo_2_3.jpg

A szerda lesz a legsűrűbb. Visszatér egy rég nem látott sorozat, a Kalandor nyár - Párizs, de immáron új tévéadón, az Izaurán folytatódik. A napi vetítés miatt viszonylag hamar bepótolják majd az elmaradást, de hogy hány epizódot is hoz el belőle a TV2 Csoport, azt egyelőre nem tudni. Közel két éves kihagyás után új részekkel jelentkezik a Hajós András vezette Készhelyzet és az első részben rögtön mély vízbe dobják Kovács Patríciát és Anger Zsoltot is.

A keddi premier után szerda estére is tartogatnak meglepetést a Viasat adói. A VIASAT3-on dupla résszel debütál a Flash - A Villám harmadik szezonja, amely jelenleg is látható a tengerentúlon. Barry Allen villámgyors kalandjai után, ha nem jön álom a szemünkre, akkor átkapcsolhatunk a VIASAT6-ra, ahol a második évad fináléja után rögtön kezdődik a Gázos páros harmadik évada. A rendhagyó, nagyon nem tipikus párkapcsolati vígjátéksorozat igazán klassz magyar szinkront kapott.

Csütörtök (március 23.)

A biznisz (3x01, HBO3, 22:00)

musorajanlo_2_4.jpg

Az HBO szépen csendben csöpögteti sorozatai új évadát. A brazil leányvállalat saját gyártású sorozatából eddig három évad, összesen harminckilenc rész készült, és nemsokára magyarul is adásba kerül mind. A folytatásról egyelőre még nem tudni semmit, de aki megkedvelte a legősibb foglalkozást űző lányok történetét, az biztos örömmel nézni majd a csütörtök este debütáló legfrissebb évadot is.

Péntek (március 24.)

(F) Állatok (2x01, HBO3, 23:00)

musorajanlo_2_5.jpg

Péntekre csak egy kis feliratos újdonság jut, ugyanis az Állatok bár magyar címet kapott, magyar szinkront már nem, így aki szürreális, néhol beteg poénokkal és helyzetekkel dolgozó, picit depressziós hangulatú, de üdítően szokatlan rajzstílussal rendelkező animációs percekre vágyik, az nyugodtan kapcsoljon az Állatok évadpremierjére.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása