Szinkronhangok: Doktor Murphy (The Good Doctor)

2018. július 05. - Jasinka Ádám

Nagyon hosszú ideje nem volt már kórházas sorozat esténként látható az RTL Klubon. A Vészhelyzet végével, és A Grace klinika éjjelre szorulásával (majd egy kábeladóra költözésével) ez a műfaj mondhatni eltűnt a tévécsatorna főműsoridejéből. Az előző amerikai tévés szezon legnagyobb újonc sikerével, a Doktor Murphyvel azonban visszatér az orvosos téma az RTL képernyőjére. A sorozat premierje július 19-én, csütörtökön 21:30-kor lesz, és dupla részekkel lesz majd látható az első, tizennyolc epizódos évad. A Bates Motel - Psycho a kezdetektől főszereplőjeként ismertté váló Freddie Highmore magyar hangjai ezúttal Czető Ádám lesz.

doktor_murphy_szinkron.jpg

Azt pedig mindig öröm látni, amikor egy speciális témájú sorozat magyar szövegén szakértő is dolgozik, ritka, de gondoljunk csak az utóbbi időből a Mr. Robotra (informatika) vagy a Reformációra (vallás), mindnél ott volt egy-egy szakértő.

Doktor Murphy (The Good Doctor)

Freddie Highmore (Dr. Shaun Murphy) - Czető Ádám
Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez) - Dányi Krisztián
Antonia Thomas (Dr. Claire Browne) - Vadász Beatrix
Beau Garrett (Jessica Preston) - Kisfalvi Krisztina
Tamlyn Tomita (Allegra Aoki) - Bertalan Ágnes
Hill Harper (Dr. Marcus Andrews) - Varga Rókus
Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman) - Fazekas István
Chuku Modu (Dr. Jared Kalu) - Markovics Tamás

Magyar szöveg: Kálmánczhelyi Gábor
Szakértő: Dr. Versényi Tibor
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba

Forrás: RTL Magyarország

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása