Újabb sorozatévadok lesznek visszanézhetőek legálisan magyar szinkronnal

2018. június 30. - Jasinka Ádám

Két újabb sorozattal, és további évadokkal bővül július 1-től a tavasszal idehaza megszűnt tévécsatorna, a FOX digitális tartalomszolgáltatása, a Telekom rendszerén elérhető FOX+, melyen lassan több száz órányi produkció közül válogathatnak a nézők. Újdonságként érkezik a Bob burgerfalodája első három évada, valamint az egy évadot megélt APB - A milliárdos körzet. Újabb epizódok kerülnek fel július 1-től az X-aktákból, az Amerikai Horror Sztoriból, a Foglalkozásuk: Amerikaiból, az Amerikai faterból, a Scream Queens - Gyilkos történetből és a Futuramából.

harmasosztas_foxplus6.jpg

A FOX+ kínálatában megtalálható sorozatok és évadok:
The Walking Dead (1-7. évad), Így jártam anyátokkal (1-9.), Outcast (1.), Légió (1.), Wayward Pines (1-2.), Da Vinci démonai (1-3.), 11.22.63 (1.), Empire (1-3.), Atlanta (1.), Dr. Chance (1.), Az Álmosvölgy legendája (1-4.), X-akták (1-10.), Amerikai Horror Story (1-5.), Foglalkozásuk: Amerikai (1-3.), Dr. Csont (1-8.), Amerikai fater (1-13.), Különvélemény (1.), 24 (1-10.), Homeland - A belső ellenség (1-3.), Family Guy (1-10.), Scream Queens - Gyilkos történet (1-2.), Rosewood (1.), A szökés (1-5.), Futurama (1-10.), Atyám, Zorn (1.), A nevem: Earl (1-4.), APB - A milliárdos körzet (1.), Bob burgerfalodája (1-3.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása