Lefelezik a Jóban Rosszban premier epizódjainak számát

2018. július 04. - Jasinka Ádám

A TV2 Csoport saját gyártású napi sorozata, a Jóban Rosszban 2017 novembere óta minden nap két alkalommal is dupla részekkel látható a SuperTV2-n. A kora délutáni vetítés a tényleges premier, míg az esti sugárzás során megismétlik a napközben leadott új epizódokat. A szappanopera rajongói több mint fél éve naponta kettő, így összesen heti tíz darab friss részt láthatnak kedvenc sorozatukból, ám ez hamarosan megváltozik.

joban_rosszban_nyari_vetites.jpg

A SuperTV2-n ugyanis a jövő héttől nyári műsorrend lesz érvényben, aminek értelmében feleannyi új részt tűznek képernyőre a Jóban Rosszbanból. Július 9-én, hétfőn 12.00-kor még két új epizód kerül bemutatásra, melyet 19.50-től megismételnek, július 10-től viszont már csak naponta egy premier rész lesz adásban, mely az előző napi ismétlését követően 12.45-kor kezdődik majd. Mivel esténként eddig sem volt látható új rész, így július 10-től a napi négy darab Jóban Rosszban-epizódból három ismétlés lesz a SuperTV2-n - tudta meg a SorozatWiki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása