Két országos tévépremier sorozat is indul heteken belül az RTL Klubon

2018. július 04. - Jasinka Ádám

Június 11-én váltott nyári műsorrendre az RTL Klub. A Fal végével korábbi időpontba került a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is, a Fókusz visszaköltözött a Híradó mögé, emiatt pedig nem csak az esti, hanem a délutáni kínálat is átalakult. Július közepén, a labdarúgó-világbajnokságot követően ismét változat az RTL Klub.

rtlklub_nyari_musorrend_2018_julius_2.jpgA Szemfényvesztők főszereplője (fotó: RTL Klub)

A július 16-án érvénybe lépő új műsorrend azonban nem érinti a napi produkciókat. Ez azt jelenti, hogy sem a délutáni, sem a kora esti sorozatok és hírműsorok kezdési időpontjában nem lesz változás. Az esti és késő esti heti kínálat azonban átalakul, és az RTL Klub bemutat két országos tévépremier sorozatot, valamint csatornapremierként egy újabb krimit is elindítanak.

Hétfő esténként 21.30-tól továbbra is a Dr. Csont premier részei lesznek láthatóak. A népszerű szériából az utolsó évadot vetíti a tévéadó, mely mögött A specialista című ukrán krimit sugározzák, melynek epizódjait korábban a Coolon már képernyőre tűzték. Kedden, a Válótársak és a Castle ismétlésének helyére megérkezik az Egyesült Államokban idén tavasszal indult, de csak egy évadot megélt Szemfényvesztők (Deception). A sorozat premierje július 17-én, 21 óra 30 perckor lesz dupla résszel. A történet főhőse egy illuzionista, aki mindenét elveszíti, amikor nagy titkát leleplezik.

rtlklub_nyari_musorrend_2018_julius_3.jpgA Privát kopók (fotó: RTL Klub)

Július 18-tól szerdánként, a Keresem a családom helyén 21.30-tól a Privát kopók (Private Eyes) kerül adásba. Ez a krimi korábban Éber szemek címmel az április 30-án megszűnt hazai FOX műsorán volt látható. A főszerepben a Beverly Hills 90210 sztárjával, Jason Priestley-vel, aki egy sportemberből lett magánnyomozót alakít. Továbbra is szerdánként kerülnek adásba a Szulejmán premier részei, ám július 18-tól 15 perccel korábban fognak kezdődni, az eddigi 22.45-22.50 helyett 22.30-kor.

rtlklub_nyari_musorrend_2018_julius_1.jpgA Doktor Murphy szereplőgárdája (fotó: RTL Klub)

Július 19-től, csütörtökönként dupla résszel lesz látható az országos premierként érkező orvosos dráma, a Doktor Murphy (The Good Doctor). Az amerikai tévés idény egyik legsikeresebb újonc szériájának főhőse egy autizmussal küzdő, de lenyűgözően profi sebész.

Péntekenként, a július 6-án véget érő Halálos fegyver második évada helyett filmek kerülnek képernyőre az RTL Klubon. Akárcsak szombat és vasárnap este. A hét utolsó napján azonban továbbra is adják majd a Cobra 11 epizódjait, ugyanis a július 1-én befejezett 21. szezont az elejétől kezdve megismétlik.

Az RTL Klub hétköznapi kínálata július 16-tól:
15.10: Szulejmán (ismétlés)
16.20: Story Extra
16.50: Elif - A szeretet útján
18.00: Híradó
19.05: Fókusz
19.40: Barátok közt
20.20: Éjjel-Nappal Budapest
21.30: Dr. Csont / Szemfényvesztők / Privát kopók / Doktor Murphy / film
22.30: A specialista / Szemfényvesztők / Szulejmán / Doktor Murphy / film
23.45: Híradó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása