A vártnál hamarabb érkezik a népszerű magyar sorozat folytatása

2018. június 20. - Jasinka Ádám

Az elmúlt pár évben egyre több magyar sorozat került bemutatásra. A tévénézők pedig előszeretettel fogyasztják ezeket a hazai tartalmakat, nem véletlen hogy egy-két kivételtől eltekintve mindegyiket folytatták, és meglovagolva a nézői igények hullámait, újabb produkciók indulnak. Az egyik sokak által kedvelt, kritikailag is elismert sorozat a vártnál korábban visszatér, azonban az is kiderült, hogy a befejező évadával.

aranyelet_harmadik_evad_premierhir.jpgOlasz Renátó, Ónodi Eszter, Makranczi Zalán és Fullajtár Andrea (fotó: HBO)

Az HBO Magyarország saját gyártású drámája, az Aranyélet 2015-ben indult és egy csapásra a közönség kedvence lett, melyről a kritika mondhatni egyöntetű véleménye az volt, hogy az utóbbi évek legjobb magyar szériája. A második évad emelte a tétet, lenyűgözte és sokkolta a rajongókat. Másfél évvel az ominózus finálé után ma kiderült, hogy az Aranyélet harmadik és egyben utolsó évfolyama az eddigiektől eltérően korábban, november helyett már októberben elindul.

A történet folytatásának egyik új szála mentén megjelenik a politika, a hatalomért folytatott játszma, ugyanis az Ónodi Eszter alakította Janka elindul a polgármester-választáson.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása