Szünet nélkül folytatódik itthon két premier széria

2018. június 26. - Jasinka Ádám

Két premier sorozatából is bemutatja a legújabb évadokat a TV2, de sajnos továbbra is késő éjjel lesznek láthatóak az epizódok.

chicago_evadfolytatas_tv2_2018_nyar.jpg

A Lángoló Chicago hatodik évada idén májusban ért véget Amerikában. A TV2-n a múlt heti fináléig az eggyel korábbi, ötödik évfolyam volt látható, június 27-én, szerdán 01.10-kor azonban megérkezik a folytatás, a 23 részes legfrissebb hatodik etap. A tévéadón tehát szünet nélkül továbbra is látható lesz a sorozat. Szintén szünet nélkül indul majd a Bűnös Chicago legújabb évada is. A rendőrös dráma ötödik évadnyitó része a szezonfinálét követő héten, július 3-án, kedden 02.25-kor debütál a TV2-n. A 2018 májusában befejezett szezon 22 epizódos.

A sorozatokat vetítő amerikai tévéadó, az NBC megrendelte mindkét széria folytatását, így ősszel visszatér a tengerentúlon a Lángoló Chicago és a Bűnös Chicago is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása