Újra látható lesz a magyar gyártású zenés vígjátéksorozat (videó)

2018. június 28. - Jasinka Ádám

Idén január végén indította el a Sláger TV új, saját gyártású celebes realityjét, a Drága családom, az Emilio Famíliát, melyben a sokak által kedvelt énekes és családjának életét követhetik figyelemmel a tévénézők. A műsor azonban nyári szünetre vonul a héten, a helyére pedig visszatér a csatorna korábbi, saját gyártású sorozata.

mulato_slager_tv_szitkom4.jpg

A Mula-Tó címet viselő produkció július 2-án indul, és hétfőtől csütörtökig hétköznaponként 18.55-kor lesz látható. A magyar, zenés vígjátéksorozat minden epizódja egy-egy különálló történet lesz, sok dallal és humorral fűszerezve. Az állandó szereplője a Vermes Tímea operaénekes alakította gazdag, ámde kissé butácska étteremtulajdonos.

mulato_slager_tv_szitkom.jpgBakai László, Dévényi Ildikó és Vermes Tímea

A Mula-Tóban láthatjuk még többek között Bakai Lászlót, Beleznay Endrét, Dévényi Ildikót, Némedi Varga Tímeát és az ajánlóban szerepel Mikó István is. Az epizódokban egy-egy mulatós sztár vagy formáció is feltűnik majd, például Bunyós Pityu, A jó LaciBetyár és a Dupla Kávé.

A sorozatot Moravetz Levente írta és rendezte, aki dolgozott a Kisváros, a TV a város szélén, és az RTL Klubon csak pár részt megélt hazai szérián, a Casino című produkción is.

Forrás: Good PR Solution

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása