Visszatérhet a Dunára a Végtelen szerelem vagy a Szerelemben, háborúban?

2018. június 21. - Jasinka Ádám

A Szerelemben, háborúban 2015 januárjában debütált az RTL Klubon, majd a dupla részes premier után azonnal le is vették a képernyőről. Több mint egy évvel később, 2016 júniusában új csatornán, a Dunán folytatódott és ért véget a Kivanc Tatlitug főszereplésével készült kosztümös török széria. Később, 2017 októberétől hétköznap éjjelente az RTL Klub is levetítette az epizódokat.

vegtelen_szerelem_szerelemben_haboruban_duna_ismetles_hir_1.jpg

A Szerelemben, háborúban bár az RTL Klubon nem indított jó nézettséggel, a Dunán sikeres lett. Ennek is köszönhető talán, hogy a köztévé főadójára rögtön egy újabb török produkció érkezett a finálét követően. A Végtelen szerelem két évada tévénézők százezreit ültette nap mint nap a képernyők elé, az idén áprilisi sorozatzáró rész pedig minden rajongót sokkolt.

Mivel mindkét sorozatot sokan megszerették, rendszeresen kérdezitek, hogy a Duna Televízió mikor tervezi megismételni akár a Szerelemben, háborúban, akár a Végtelen szerelem epizódjait. Megkerestük az MTVA Sajtóosztályát, ahonnan a MűsorVízió azt a választ kapta: "...hogy jelenleg nincs betervezve a Szerelemben, háborúban és a Végtelen szerelem ismétlése sem." A közeljövőben tehát se Kurt, se Kemál nem nagyon tér vissza a Dunára.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása