Magyarországon is ismert szériák lettek idén a világ legnézettebb sorozatai

2018. június 22. - Jasinka Ádám

Idén június közepén rendezték meg a Monte Carlo-i Tévés Fesztivált, ahol amellett, hogy díjazták a legjobb színészi alakításokat, és dokumentum programokat, idén tizenharmadik alkalommal hirdették ki, melyek voltak három kategóriában a világ legnézettebb tévésorozatai.

harmasosztas_legnezettebbsorozatok.jpg

Az akció és sci-fi kategóriában a Skorpió - Agymenők akcióban, A szökés és a MacGyver, a krimiknél az NCIS, a Halálos fegyver és a Gyilkos elmék, míg a szappanoperáknál a Gazdagok és szépek, valamint két indiai produkció, a Meri Aasquigui Tum Se Hi és a Saath Nibhana Saathiya voltak a jelöltek, tehát ez volt a három-három legnézettebb fikciós tartalom világszerte.

A végeredményt, így a legnézettebb sorozatot a június végi díjátadón ismertették. A szappanoperák körében az amerikai Gazdagok és szépek nyert (10,6 millió néző világszerte), a krimiknél az idehaza az RTL Klubon látható Halálos fegyver (31,9 millió néző), míg az akció és sci-fi sorozatok mezőnyében a negyedik évad után idén befejezett, hazánkban az AXN-en sugárzott Skorpió - Agymenők akcióban (20,8 millió néző) lett a legnépszerűbb.

A tavalyi évvel ellentétben idén nem volt külön kategória a vígjátékok részére, és a szappanoperák között most nem szerepelt egy török produkció sem.

Forrás: mediametrie.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása