Mától négy napig nem láthatjuk a Duna három sorozatát

2018. június 25. - Jasinka Ádám

Június közepén írtuk meg, hogy a hónap végén, majdnem egy hétre eltűnik a képernyőkről az egyik hazánkban vetített török sorozat, a Duna Televízió műsorán látható Sorsok útvesztője. Ennek hátterében az áll, hogy a jelenleg is zajló Labdarúgó-világbajnokság utolsó csoportkörös mérkőzései javarészt egy időben lesznek, így az M4 Sport és a Duna párhuzamosan közvetíti majd a meccseket. Emiatt alakul át június 25. és június 28. között a főadó kínálata és eltűnik még két sorozat is.

duna_sorsok_utvesztoje_szunet_foci.jpg

A múlt árnyékában négy napig az eddigi 15.15 helyett 14.45-kor kezdődik. Az utána vetített Erdészház Falkenauban és A hegyi doktor - Újra rendel hétfőtől csütörtökig azonban nem lesz látható a csatornán, ugyanis 15 óra 50 perctől futballt közvetít a Duna Televízió is. A mérkőzés után 18 órától a Híradó következik, utána viszont nem a Sorsok útvesztője jön, mivel ahogy azt az előző cikkünkben is megírtuk, a Duna szünetre küldi török sorozatát. Helyette a Magyarország finom nevű rövid műsor ismétlése és a Honfoglaló lesz adásban az este 8 órakor kezdődő újabb foci előtt.

Június 29-től péntektől azonban minden visszaáll a régi kerékvágásba: újra látható lesz délután a két német sorozat, és 18.35-kor képernyőre kerül a Sorsok útvesztője 41. epizódja. A török széria rajongóinak így egy teljes hetet kell várniuk ahhoz, hogy megtudják, a június 22-i epizód története hogyan folytatódik.

Tarts velünk a Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása