Több változás is lesz az egyik hazai kábeladó esti kínálatában

2018. június 23. - Jasinka Ádám

Február elején változtatta meg jelentős mértékben sorozatos kábelcsatornájának délutáni kínálatát a TV2 Csoport. A Prime műsorán ugyanis megjelentek a retró tartalmak mint például a Dunán is nagy sikerrel vetített Charly, majom a családban, a Don Matteo vagy az igazi klasszikus, A klinika. Nyáron azonban a főműsoridő is megváltozik.

prime_musorvaltozas_18junijuli_1.jpg

A minden hétköznap látható sorozatok után 21 órától eddig is minden nap más produkció került képernyőre. Június végétől azonban minden esti sorozat dupla résszel jelentkezik, és a hétfői film helyén elindítanak egy, a TV2-s adókon idáig még nem vetített szériát. Július 2-án, hétfőn ugyanis a Prime műsorán is bemutatkozik csatornapremierként a Dr. Csont, az RTL Magyarország sikersorozata, melyből a TV2 Csoport nézői először a negyedik évadot láthatják.

prime_musorvaltozas_18junijuli_2.jpg

Július 3-án, kedd esténként továbbra is dupla részekkel jelentkezik a Hawaii Five-0, melyből a Prime-on a legfrissebb, a tengerentúlon májusban véget ért nyolcadik szezont láthatja a közönség. Szerdánként vetítik az NCIS: Los Angeles legutóbbi, kilencedik évadát. A krimisorozatból július 4-én egy alkalommal két epizódot is műsorra tűz a Prime, emiatt A Grace klinika új része a szokott 22 óra helyett 23.00-kor kezdődik majd. Mivel a krimi július 11-én véget ér, nem tudni, hogy a kórházas dráma lesz-e látható a helyén dupla részekkel, vagy elhoz a TV2 Csoport ide egy újabb premiert.

Csütörtökönként június 21-től kezdve kettesével megismétlik a TV2 saját gyártású heti romantikus komédiáját, a Korhatáros szerelmet, melynek már forgatják a második évadát. Péntekenként pedig továbbra is filmeket láthatnak a nézők a Prime-on.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása