A retró beveszi a TV2 egyik kábelcsatornáját

2018. február 06. - Jasinka Ádám

Több mint egy évvel ezelőtt indult a TV2 sorozatos kábelcsatornája, méghozzá három országos tévépremierrel. A Prime műsorán az elmúlt hónapokban több, hazánkban még nem vetített sorozat is bemutatkozott, és ezen a csatornán folytatódtak egykoron főadós szériák. Pár héten belül azonban rá sem fogunk ismerni a Prime kínálatára.

prime_musorvaltozas_18feb1.jpg

A tévéadót ugyanis beveszi a retró. Február 19-től csatornapremierként a Prime kínálatának része lesz többek között a jelenleg is látható Don Matteo mellett a Váratlan utazás, A klinika, a Charly, majom a családban, valamint a Rosamunde Pilcher nevével fémjelzett tévéfilmek. Ezek mellett továbbra is képernyőn lesz premier részekkel az NCIS: Los Angeles, a Gotham valamint a scifi-komédia, az Orville is.

A Prime hétköznapjai február 19-től:
08.25: Don Matteo (ismétlés)
09.45: Don Matteo (csatornapremier)
11.00: Charly, majom a családban (ismétlés)
12.00: A klinika (ismétlés)
13.00: Váratlan utazás (csatornapremier)
14.00: Sue Thomas - FBI
15.00: A Grace klinika
16.00: A klinika (csatornapremier)
17.00: Charly, majom a családban (csatornapremier)
18.00: Rosamunde Pilcher-filmek
20.00: NCIS
21.00-tól: Sorozatok/filmek

Fotó: A klinika szereplői (forrás: Prime Sajtószoba)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása