Heti műsorajánló (március 13-19.)

2017. március 13. - Jasinka Ádám

musorajanlo_fejlec.jpg

Az előző héten is jutott bőven mit néznünk, de ezen a mostanin még több újdonságba és folytatásba kapcsolhatunk bele. Hétfőn rögtön hat premierrel találja szembe magát az egyszeri tévéző, hiszen elindul egy szlovák sorozat, harmadjára is a vadonba viszi a celebeket Bear Grylls és többek között visszatérnek anyukájuk kíséretében a civilek is az RTL konyhájába. Kedden debütál egy francia krimisorozat, szerdán folytatódik a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, pénteken elindul Tom Hardy sikersorozata, a Tabu, a hétvégén pedig bemutatkozik egy két részes magyar tévéfilm is. A részletes műsorajánlót és a pontos időpontokat a TOVÁBB-ra kattintva találjátok. Mert mi megmutatjuk, mire lesz érdemes odakapcsolni!

Hétfő (március 13.)

A múlt árnyékában (1x01, Duna TV, 15:20)
Az utolsó zsaru (4x01, Story4, 19:00)
Stíluspárbaj Lakatos Márkkal (1x01, VIASAT3, 20:05)
Hagyjál főzni! (2x01, RTL2, 20:30)
Bear Grylls: Sztárok a vadonban (3x01, Discovery Channel, 21:00)

Holnap tali! (1x01, Petőfi TV, 21:05)

musorajanlo_1_5.jpg

Egészen szép felhozatal. A Story4-en futott pár éve a Bor, mámor, szerelem című szlovák sorozat és most egy újabb produkció érkezik északi szomszédunktól. A múlt árnyékában minden hétköznap délután lesz látható a közmédia főadóján, így a Zavodsky család élete sokak mindennapjainak része lehet. Este a Story4 műsorán folytatódik a negyedik, és később majd az ötödik évaddal a német krimisorozat, Az utolsó zsaru, amely szintén naponta lesz képernyőn.

20:05-kor indul a VIASAT3-on Lakatos Márk új realityje, a Stíluspárbaj, amelyet sokan nem fogadnak majd kitörő lelkesedéssel, ugyanis az egyik Két pasi - meg egy kicsi epizód helyére érkezik a műsor. Hiába ismétlés, ezt a szitkomot sokan huszadjára is képesek megnézni, és valljuk be, mindnyájan tudnánk olyan sorozatot, vagy filmet mondani, amit ezredjére is meg tudunk nézni.

Ha fél kilenckor az RTL2-re kapcsolunk, akkor figyelemmel követhetjük a Hagyjál főzni! második évadának premierjét, amely biztosan olyan vicces lesz majd, mint a korábbi szezonAz este zárásaként pedig tarthatunk Bear Grylls-szel és ismert "vendégeivel", vagy megnézhetjük a Holnap tali! első részét, amely ugyan internetes sorozat, de a köztévé az első évad fináléját követően a tévében is bemutatja saját gyártású tiniszériáját, napi vetítéssel.

Kedd (március 14.)

Nincs több esély (1x01, Film Café, 20:00)
Amerikai fater (12x01-02, Humor+, 20:30)

musorajanlo_1_6.jpg

Az Amerikai fater elég hosszú ideig nem jelentkezett új részekkel, de amióta a TV2 Csoport humorcsatornája, a Humor+ belekezdett, azóta meg se állnak, és szünet nélkül szállítják az új évadokat, friss epizódokat. Kedden debütál, dupla résszel a folytatás. Ha viszont nem animációt nézve zárnák a fárasztó munkanapot, akkor felvehetjük egy francia minisorozat krimiszálának fonalát is. A Nincs több esély magyar hangjairól és történetéről itt írtunk részletesebben.

Szerda (március 15.)

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (3x08, AXN, 23:00)

musorajanlo_1_4.jpg

Majdnem mindegyik tévéadó ünnepi kínálattal jelentkezik, ám ez az AXN-nél egy premier epizódban nyilvánul meg, aminek őszintén örülhetünk. A Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? ugyanis olyan résszel ment idehaza szünetre, ami után egyszerre sikított fel mindenki, aki a tévében nézte. A március 15-i ünnepi kínálatról szerda reggel részletesebben is beszámolunk majd.

Csütörtök (március 16.)

Az életkritikus (1x01-02, Comedy Central, 23:00)

musorajanlo_1_3.jpg

Az életkritikus régi ígérete már a Comedy Centralnak, többször belengették, többször bejelentették, de csak most indul el ténylegesen. Mondjuk nem a legkellemesebb, késő esti idősávban. Ez azért beszédes. A szitkom főszereplője egy tévés kritikus, aki a nézői által beküldött különféle ötleteket, dolgokat teszteli le és próbálja ki, majd pedig értékeli is azokat. A sorozat műfaja mockumentary, amit röviden nevezhetünk áldokumentumnak is.

Péntek (március 17.)

Tabu (1x01, HBO, 20:00)

musorajanlo_1_7.jpg

Tom Hardy összedörmögött egy pofás, XIX. században játszódó drámát, amelynek egyedi hangulata megkérdőjelezhetetlen. A nézők és a kritikusok is szerették a történelmi korba helyezett emberi, politikai és kissé természetfeletti drámát, készül is a második évada. Az HBO jóvoltából felirattal, és pár hete az HBO GO-n már magyar szinkronnal is élvezhető a széria, de a tévében csak pénteken, este 8-tól lesz először látható. A zseniális magyar változatról ide kattintva tudhattok meg többet is.

Szombat (március 18.)

Álom hava (tévéfilm, Duna World, 16:20)
Mámor tábor (1x01, Humor+, 22:00)

musorajanlo_1_2.jpg

A Duna Worldön debütál a több éve készülő szerb-magyar koprodukció, az Álom hava. A két részes tévéfilmsorozat történetéről, és szereposztásáról itt írtunk bővebben.

Újabb premier vígjátéksorozat indul a Humor+ műsorán. A Mámor táborban a Kis Vidra Tábor kalandjaiból kapunk ízelítőt. A tábor a megszokott csapattal és színvonallal várja évről évre a pihenésre és friss levegőre vágyó fiatalságot. Az idei szezon azonban más lesz. Macket, az igazgatót ugyanis elhagyta a férje egy fiatal orosz kozmetikusért, és a tudomására jut, hogy Roger, a szomszédos tábor tulaja annak az árán segítené őt ki szorult anyagi helyzetéből, hogy felhúzna egy adótornyot Mack táborának területén.

Vasárnap (március 19.)

Rosa, az esküvőszervező (1x01, Duna TV, 13:55)

musorajanlo_1.jpg

Vasárnap kora délután pedig egy német romantikus minisorozat terelheti el a figyelmünket arról, hogy ismét túl sokat ettünk a vasárnapi ebéd során. A Rosa, az esküvőszervező címszereplője egy olyan nő, aki úgy alapított saját céget és úgy szervezi meg mások esküvőjét, hogy a sajátjáról már háromszor szökött el. Rosa és hirtelen jött asszisztense igazán szokatlan, de sok pletykával és nyomozgatással teli történeteit a romantikus lelkületűek figyelmébe ajánljuk.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Fotó: Humor+, MTVA Filmfőszerkesztőség, HBO, Story4

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása