A Pumpedék hozza eddig az év legötletesebb reklámját

2017. március 03. - Jasinka Ádám

Februárban derült ki, hogy az RTL Spike soron következő saját gyártású műsora a Playback párbaj után még nem a Budapest Shore, hanem a korábban be nem jelentett Pumpedék lesz. A március 20-án, este tíz órakor debütáló műsor a Nyerő Párosból is ismert Szabó "Pumped" Gábor és kedvese életéről szól majd, vélhetően jó pár előre kitalált fordulattal.

pumpedekajanlok.jpg

A Pumpedékről eddig keveset hallhattunk, most azonban kiadott a tévéadó pár ajánlót a műsorhoz, a "kapd meg a teljes képet" szlogenre felhúzott reklámok pedig közel olyan zseniálisak, mint a pár hete készített Cobra 11 - Gyilkos elmék keresztezése. Valaki nagyon jól tolja ezt az irányt az RTL Spike-nál. Az ajánlókat a TOVÁBB-ra kattintva találjátok meg.

Forrás: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jasinka Ádám 2017.03.03. 19:53:20

@Flankerr: Nem tudom, mennyiben a Viacom, mennyiben az RTL műve, de ezt kellene erőltetni, mert ilyen reklámokból, kreatív-anyaggal töltött ajánlókból sajnos kevés van. Oké, azért ne menjünk el szó nélkül a Mozi+ Terminator: Gensys + Talpra magyar kombója mellett sem.
moziplusztv.hu/videok/1001_terminator-genisys---marcius-15-en-a-mozi--on.html

Flankerr 2017.03.03. 20:46:55

@Jasinka Ádám: Így igaz, el szoktam csípni a Spileren, mondtam is magamnak hogy na, ez ügyes
:)
és ugye " a sorozat amiért sokan szívták a vérünket" :D
süti beállítások módosítása