Kamarás Ivánnal és Anger Zsolttal indul a Comedy Central műsorának új évada

2017. március 02. - Jasinka Ádám

Egy kábelcsatorna akkor tud igazán nagyot dobbantani, ha nem csak sorozatokat, hanem saját gyártású műsorokat is képernyőre tűz. A "magyar" ugyanis sok esetben garantáltan több embert vonz a képernyők elé, mint egy import széria. A Comedy Central az elmúlt pár évben bemutatott több hazai formátumot is, készítettek saját stand-up show, kerestek tehetséges humoristákat, és leitattak ismert embereket, hogy a magyar történelem mámoros ködfelhőjét az ő fénylő elméjük oszlassa szét.

keszhelyzets2.jpg

Most márciusban, több mint egy éves szünet után pedig visszatér az egyik közönségkedvenc, a kritikusok által is szeretett műsor, a Hajós András vezette Készhelyzet. A március 22-én, 21:30-kor debütáló új évad tíz részből áll majd, így összesen 20 hírességet löknek (esetenként szó szerint) olyan helyzetekbe, melyekről előzetesen halvány lila gőzük sincs. A vendégek improvizációs képességét igénybe vevő műsor debütáló szezonjában láthatjuk majd többek között Kovács Patríciát, Anger Zsoltot és Kamarás Ivánt is.

Forrás: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása