Egyszerre két tévéadón debütál az AMC sorozatának új évada

2017. március 07. - Jasinka Ádám

Olyanra már volt példa, hogy egy showműsort vagy egy sporteseményt több tévéadó is egyszerre közvetítse, sőt, még az is megtörtént, hogy egy új sorozat első részét több tévécsatorna is egyszerre mutatta be. Ez utóbbi esetében viszont azonos csatornacsaládba tartozó adókról volt szó. Március 20-án viszont az Into the Badlands évadpremierje két, mondhatni konkurens adón is látható lesz, méghozzá egyazon időpontban.

intothebadlanss2premier.jpg

Az AMC harcművészetes akciósorozatának, az Into the Badlands második évada március 20-án hajnali 3-kor eredeti nyelven, felirat nélkül, majd aznap este tízkor magyar szinkronnal is képernyőre kerül. A magyar nyelvű premiert azonban nem csak az AMC-n, hanem bizony a Cool TV-n is követhetik majd a tévézők, ugyanis az RTL Magyarország kábeladója is levetíti a széria évadpremierjét. Ez azonban csak egyszeri alkalom lesz, a folytatást már az AMC műsorán kell keresnie a nagyérdeműnek.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: AMC

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása