Szinkronhangok: Időutazók (Timeless)

2017. március 16. - Jasinka Ádám

A VIASAT3 műsorán március 21-én este 9 órakor dupla résszel mutatkozik be a kalandos scifi sorozat, az Időutazók. A sorozat története egy veszélyes bűnözőről szól, aki megkaparint egy kísérleti időgépet, és ezzel visszautazva az időben azt tervezi, hogy megváltoztatja az Egyesült Államok történetét. A nyomába egy katona, egy történelemtanár és egy tudós ered, akiknek nem csak, hogy meg kell tervében akadályozniuk a bűnözőt, de arra is figyelniük kell, hogy ők maguk se változtassanak a történelem alakulásán.

Az Időutazók magyar változatát Balog Mihály rendezi, a három főszereplőhöz pedig Götz Annát, Horváth Illést és Sarádi Zsoltot választotta. A veszélyes bűnözőt alakító, a Vészhelyzetben és a Crossing Lines-ban is játszó Goran Višnjić magyar hangja ezúttal pedig nem László Zsolt, hanem Sótonyi Gábor lesz. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

idoutazokszinkron.jpg

Időutazók (Timeless)

Abigail Spencer (Lucy) - Götz Anna
Matt Lanter (Logan) - Horváth Illés
Malcolm Barrett (Rufus) - Sarádi Zsolt
Sakina Jaffrey (Christopher ügynök) - Udvarias Anna
Paterson Joseph (Connor) - Petridisz Hrisztosz
Claudia Doumit (Jiya) - Simonyi Réka
Goran Višnjić (Flynn) - Sótonyi Gábor

Magyar szöveg: Pozsgai Rita, Molnár Levente
Hangmérnök: Patkovics Péter
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása