A hónap szinkronja: 2017. március

2017. április 09. - Jasinka Ádám

Ebben a hónapban sem lehetett betelni a jobbnál jobb szinkronokkal. Nem emelnék ki egyet sem, ne befolyásoljam a szavazást, de aki valamiért még mindig úgy gondolja, hogy a mai, modern magyar változatok a közelében sincsenek az ős, legendássá vált szinkronoknak, az ebből a listából nyugodtan válasszon egyet és hallgasson bele, mert ez egy bitang erős hónap volt. Még-még ilyet! Szavazni a TOVÁBB-ra kattintás után tudtok.

honapszinkronja17marcius4.jpg

A szereposztások: Hatalmas kis hazugságokMegborulvaKu'damm 56Dr. ChanceMexiforniaA múlt árnyékábanNincs több esélyAz életkritikus, TabuMámor táborRosa, az esküvőszervezőIdőutazókIdőről időreSzívtelen

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve)

A szavazást április 30-án éjfélkor lezártuk.

honapszinkronja_eredmeny4.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása