Szinkronhangok: Megborulva (Crashing)

2017. február 23. - Jasinka Ádám

Szinkronnal kezdtük a napot, uzsonnára is kaptunk pár falat magyar hangot, mi más is lehetne a zárás, mint egy újabb szereposztás. Egy nem akármilyen szereposztás. Dezsőffy Rajz Katalin mindig meglep, vagy azzal, mert olyan párosításokat talál ki, amelyek szokatlanok, újak és kísérletezők - mégis remekül működnek, vagy azzal, hogy olyan színészeket választ egy-egy figurához, akiket máshol, de talán úgy általánosan, szinkronizálni is alig hallani.

megborulvaszinkron.jpg

Ilyen felvezetéssel könnyen kitalálható, hogy nem hétköznapi magyar változatot kap ez a sorozat. Az HBO3 műsorán, március 5-én, a Hatalmas kis hazugságok előtt, 19:25-ös kezdéssel mutatkozik be a Megborulva, melynek története egy stand-up komikusról szól. Főszereplőnk, Pete, egyik nap a szokottnál hamarabb ér haza, így rajtakapja feleségét, amint megcsalja őt. Bármennyire is rosszul esik neki mindez, mégis ez lesz életében, és talán humorista pályájában az a katalizátor, amire szüksége volt.

A főszereplőt Pete Holmes alakítja, a magyar hangja pedig Beleznay Endre lesz. Merész választás, de miután hétfőn élőben hallottam, hogyan is szól majd magyarul a sorozat, azt hiszem, ez nagyon megosztja majd az embereket. Az esetlen, naiv, kissé szerencsétlen figura hangját szerintem tökéletesen elkapta Beleznay Endre, és a játékával ezek a jellemzők pont annyival erősödtek föl, hogy magyarul talán még viccesebb lesz a sorozat, mint eredeti nyelven. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Megborulva (Crashing)

Pete Holmes (Pete) - Beleznay Endre
Lauren Lapkus (Jessica) - Balázsovits Edit
George Basil (Leif) - Makranczi Zalán
Artie Lange (Artie) - Mészáros Máté
Gina Gershon (Gina) - Farkasinszky Edit
Jay Oakerson (Jay) - Kapácsy Miklós
Rachel Feinstein (Rachel) - Réti Szilvia
T.J. Miller (T.J. Miller) - Szabó Máté
Greer Barnes (Greer) - Törköly Levente
További magyar hangok: Bor László (Todd), Gardi Tamás (Andy), Horváth-Töreki Gergely (Keith), Joó Gábor (JP), Kassai Ilona (Mrs. Potts), Kovács Nóra (Emma), Osváth Judit (Jennifer), Tóth Szilvia (Val)

Magyar szöveg: Tardos Hanna
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Stúdió: SDI Media Hungary

Forrás: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása