Szinkronhangok: Mexifornia (Bordertown)

2017. február 15. - Jasinka Ádám

A Viasat hozza el a Family Guy-on is dolgozó Mark Hentemann tavaly bemutatott, de csak egy évadot megélt animációs sorozatát, a Bordertownt. A magyar keresztségben a Mexifornia címet kapó széria története két családról szól, akik egy sivatagi városkában élnek a határ közvetlen közelében. Az egyik családfő, a vaskalapos határőr, Bud Buckwald nem sok mindent tud felmutatni, ellenben a már tíz éve az Egyesült Államokban élő Ernesto Gonzalez sikeres vállalkozónak mondhatja magát.

mexiforniaszinkron.jpg

A VIASAT6 műsorán március 9-én 22:30-kor debütáló komédiában nemcsak a kulturális különbségek, hanem olyan aktuális témák is előkerülnek, mint az illegális bevándorlás, és az Egyesült Államokban élő mexikóiak helyzete. Arra azonban valószínűleg még a készítők sem gondoltak, hogy néhány ötletük később az elnökválasztási kampányban is előkerül. A széria magyar változatát Balog Mihály rendezi, a két főszereplőt pedig Bácskai János és Seder Gábor magyarítja. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Mexifornia (Bordertown)

Bud Buckwald - Bácskai János
Ernesto Gonzalez - Seder Gábor
J.C. Gonzalez - Vári Attila
Becky Buckwald - Kiss Anikó
Janice Buckwald - Kiss Erika
Sanford Buckwald - Dévai Balázs
Gert Buckwald - Tóth Szilvi

Magyar szöveg: Pozsgai Rita, Kwaysser Erika
Hangmérnök: Patkovics Péter
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Stúdió: Balog Mix

Forrás: Eurolex

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.02.15. 20:21:34

"Magyar szöveg: Pozsgai Rita" Ez elég komoly garancia a minőségre :)
süti beállítások módosítása