A hónap szinkronja: 2017. január

2017. február 05. - Jasinka Ádám

honapszinkronjacikkfejlec.png

Januárban hallhattuk, hogyan varázsolja elő magából Zakariás Éva Ana három arcát, Papp Dániel és Fazekas István Az ördögűzőben találták szembe magukat a gonosszal, Németh Kriszta ismét jogásznak állt és Magánügyeket vizsgált, Földes Eszter is megküzdött a Félvilág démonaival, Sipos Eszter és Bozsó Péter pedig furán dobták fel Whitney életét. Varga Gábor és Kálid Artúr lett az új Halálos fegyver, Szávai Viktória és Németh Borbála pedig Zűrös viszonyokba keveredtek.

hszfejlec_2.png

Timon Barnabás és Czető Roland gyilkosságok szemtanúivá váltak A néma völgyben, Solecki Janka és Láng Balázs pedig Amerika Huangjaiként kezdtek új életet. Stohl András lett Az ifjú pápa, Karácsonyi Zoltán, Földi Tamás és Nagypál Gábor pedig megmutatták Atlanta kevésbé ismert oldalát. Kisfalvi Krisztina és Kerekes József új szomszédai az űrből érkeztek, Vágó Bernadett pedig igazán nagy traumát él meg Fatmagül hangjaként. Lamboni Anna és Markovics Tamás pedig elhozott nekünk egy német szerelmes történetet, az AlisátIsmét a tiétek a terep. Melyik volt január havának legjobb sorozatszinkronja? Szavazni a TOVÁBB-ra kattintás után tudtok.

honapszinkronja_eredmeny2.png

A szavazást február 28-án éjfélkor lezártuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása