Szinkronhangok: Halálos fegyver (Lethal Weapon)

2016. december 15. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub fogja bemutatni - január 6-án - az amerikai FOX műsorán idén ősszel debütált, és meglehetősen szép nézettséggel futó Halálos fegyver sorozatot, mely az azonos című, Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével készült filmeket, és a benne megismert karaktereket vette alapul. Az RTL Klub nem bízza a véletlenre a széria sikerét, pláne hogy az elmúlt pár premierjük nem sikerült valami fényesre. Ezért a két ünnep között négy egymást követő nap leadják az összes Halálos fegyver-mozit, bemelegítve a nézőket a hamarosan debütáló szériára.

halalosfegyverszinkron.jpg

A Halálos fegyver sorozat két főszereplőjét, Roger Murtaugh-t és Martin Riggst Damon Wayans és Clayne Crawford alakítja, magyarul pedig Kálid Artúrral és Varga Gáborral hallhatjuk majd őket. Mindkét színész olyan szinkronhangot kapott, akivel korábban vagy egy filmben, vagy egy sorozatban már hallható volt. A kontinuitást mutatja Jordana Brewster magyar orgánuma is, ugyanis a Dallas után most is Huszárik Kata szinkronizálja majd a színésznőt.

A Halálos fegyver szinkronrendezője, Kozma Mari vagy remekül érzett rá más rendezők választásaira, vagy szándékosan választott így, de tele van ez a szinkron megtartott párosításokkal. Kevin Rahm például nemrég a Bates Motel - Psycho a kezdetektől című szériában volt látható, és hallható Széles Tamással, aki újfent együtt dolgozhat majd ezzel az amerikai színésszel. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Halálos fegyver (Lethal Weapon)

Damon Wayans (Murtaugh) - Kálid Artúr
Clayne Crawford (Riggs) - Varga Gábor
Keesha Sharp (Trish) - Zakariás Éva
Kevin Rahm (Avery kapitány) - Széles Tamás
Jordana Brewster (Dr. Cahill) - Huszárik Kata
Johnathan Fernandez (Scorsese) - Szabó Máté
Chandler Kinney (Riana) - Lamboni Anna
Michelle Mitchenor (Bailey nyomozó) - Németh Borbála
Dante Brown (RJ) - Boldog Gábor
Richard Cabral (Cruz nyomozó) - Karácsonyi Zoltán

Magyar szöveg: Mészáros Gyöngyi
Hangmérnök: Hadfi Dezső
Vágó: Kozma Judit
Gyártásvezető: Mázsár Gyula
Szinkronrendező: Kozma Mari
Stúdió: Mikroszinkron

Köszönet a gyors infókért az RTL Klub-nak!
A kép forrása: vargasaldia.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása