Szinkronhangok: Az ördögűző (The Exorcist)

2016. december 16. - Jasinka Ádám

Újabb ördögűzös sorozat a FOX-on. A tengerentúlon idén ősszel mutatkozott be Az ördögűző, amely ha nem is teljesen, de finoman William Peter Blatty azonos című regényét vette alapul, és felfogható a szintén azonos című, 1973-ban készült horrorfilm folytatásának is. A meglehetősen sötét, tényleg horrorisztikus széria január 3-án hazánkban is bemutatkozik, a magyar változatának szövegét pedig a lassan a démonok szakértőjévé váló Petőcz István írja. Ő fordította ugyanis a szintén FOX-os Outcast-et, valamint Blahut Viktorral közösen ők írták az Ash vs. Evil Dead mindkét évadának szellemes magyar szófordulatait.

azordoguzoszinkron.jpg

Az ördögűző főszereplője két atya, Tomas és Marcus. Előbbit Alfonso Herrera alakítja, akinek Papp Dániel lesz a magyar hangja. Ez csak azért pikáns, mivel Papp Dániel a The Walking Deadben szintén egy papnak, Gabrielnek kölcsönzi a hangját. Marcust Ben Daniels játssza, és nagyon sajnálom, hogy most nem az a Kulka János szinkronizálja majd, aki idén a Kegyetlen táncban mesterien hozta a színész minden rezdülését. Mivel Danielsnek nincs bejáratott magyar hangja, így nem is várhatom el, hogy pont az egyik, nekem tetsző párosítást tartsák meg, de azért reménykedtem. Viszont emiatt kíváncsian várom, hogy mit hoz majd ki a figurából Fazekas István. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Az ördögűző (The Exorcist)

Alfonso Herrera (Tomas) - Papp Dániel
Ben Daniels (Marcus) - Fazekas István
Hannah Kasulka (Casey) - Kis-Kovács Luca
Brianne Howey (Kat) - Czető Zsanett
Kurt Egyiawan (Bennett) - Kisfalusi Lehel
Alan Ruck (Henry) - Sarádi Zsolt
Geena Davis (Angela) - Kovács Nóra
Mouzam Makkar (Jessica) - Solecki Janka
Robert Emmet Lunney (Salesman) - Péter Richard
Kirsten Fitzgerald (Maria) - Szórádi Erika
Francis Guinan (Simon) - Forgács Gábor
Brad Armacost (Egan) - Petridisz Hrisztosz
Melissa Russell (Tara) - Nádasi Veronika
Camille Guaty (Olivia) - Laurinyecz Réka

Magyar szöveg: Petőcz István
Szinkronrendező: Zákányi Balázs
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: FOX
A kép forrása: wickedhorror.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása