Szinkronhangok: Whitney élete (Whitney)

2017. január 03. - Jasinka Ádám

Újabb vígjátéksorozat kerül be a Humor+ kínálatába. A január 4-én, késő este dupla résszel debütáló Whitney élete címszereplője és készítője révén érdekes háttérrel rendelkezik. A főszereplőt ugyanis Whitney Cummings, humorista alakítja, aki 2011-ben két saját sorozattal is nekifutott az amerikai őszi szezonnak. A sors furcsa fintora, hogy saját szériája, a nevét is viselő Whitney egy teljes és egy csonka szezon után véget ért, míg az általa csak írt/terelgetett Az élet csajos oldala már hatodik évadát tapossa.

whitneyeleteszinkron.jpg

A Whitney élete egy kvázi párkapcsolati szitkom, amelyben Whitney és barátja, Alex mindennapjait követhetjük végig. A két fiatal már három éve együtt van, de eszük ágában sincs összeházasodni, bár az ismerőseik állandóan a nász felé fordítják párosunkat. Ők azonban az esküvő helyett úgy döntenek, hogy feldobják a szürke hétköznapokat, méghozzá egy kis szerepjátékkal.

Whitney magyar hangja Sipos Eszter lesz, akit nemrég a Westworldben hallhattunk fantasztikusan játszani, kíváncsian várom, hogy egy ilyen szitkomban hogyan teljesít majd. Alexet Chris D'Elia alakítja, akinek a Megdönthetetlen után most is Bozsó Péter lesz a hangja és ez az az infó, ami bearanyozta a napomat. Ők ketten ugyanis frenetikusan jók együtt. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Whitney élete (Whitney)

Whitney Cummings (Whiney) - Sipos Eszter
Chris D'Elia (Alex) - Bozsó Péter
Zoe Lister-Jones (Lily) - Gáspár Kata
Rhea Seehorn (Roxanne) - Hámori Eszter
Maulik Pancholy (Neal) - Fesztbaum Béla 
Dan O'Brien (Mark) - Kovács Lehel 

Hangmérnök: Schupkégel Sándor
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2, Humor+

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása