Szinkronhangok: Szomszédok az űrből (The Neighbors)

2017. január 12. - Jasinka Ádám

Ismét lehúzhatunk egy tételt az idehaza be nem mutatott sorozatok listájáról. A Humor+ műsorán január 21-én, dupla résszel debütáló Szomszédok az űrből 2012 és 2014 között futott a tengerentúlon és két évad, összesen 44 epizód készült belőle. A bolondos, néha elvetemült, de végtelenül szerethető történet kitalálója Dan Fogelman. Ő írta a Verdák forgatókönyvét és neki köszönhetjük a Galavant című zenés lovagi komédiát és a legjobb idei drámát, a This Is Ust is.

szomszedokazurbol.jpg

A Szomszédok az űrből egyike első tévés munkáinak, és nem is sikerült olyan rosszul. A történet egy olyan lakóparkról szól, ahol minden házban űrlények laknak - már tíz éve. A vezetőjük azonban elkövettet egy nagy hibát, a kapcsolattartó eszköz töltőjét nem hozta magával, így pedig hiába várják az otthoni társaik utasításait. Lassan megszokottá váló életüket azonban kizökkenti medréből az, hogy a lakópark egyik megüresedő házába ember-család költözik.

A sorozat magyar változatát Bartucz Attila rendezi, az egyik főszereplőt alakító Jami Gertz-hez pedig azt a Kisfalvi Krisztinát választotta, aki a színésznőt tavaly a Szívem csücskeiben már magyarította. A karakterének férjét Kerekes József szólaltatja meg, míg az űrlény családfőket Solecki Janka és Lux Ádám hangján hallhatjuk majd. Érdekes választások ezek, kíváncsian várom, hogyan működnek majd. A magyar hangok listáját a TOVÁBB-ra kattintva olvashatjátok el.

Szomszédok az űrből (The Neighbors)

Jami Gertz (Debbie) - Kisfalvi Krisztina
Lenny Venito (Marty) - Kerekes József
Simon Templeman (Larry) - Lux Ádám
Toks Olagundoye (Jackie) - Solecki Janka
Clara Mamet (Amber) - Pekár Adrienn
Tim Jo (Reggie) - Timon Barnabás
Ian Patrick (Dick) - Tóth Márk
Max Charles (Max) - Berecz Kristóf Uwe
Isabella Crovetti (Abby) - Gyarmati Laura

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Nagy Márk
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása