A hónap szinkronja szavazás: 2017. december

2018. január 16. - Jasinka Ádám

Elérkeztünk az utolsó 2017-es hónap szinkronja szavazáshoz. Ez pedig azt jelenti, hogy amint január végén kiderül, melyik széria magyar változata lett december legjobbja, indulhat is a 2017-es év sorozatszinkronja-díjért folyó küzdelem! De még ezelőtt ismét a ti kattintásotokon múlik, hogy melyik szinkron lesz a hónap legjobbja.

fejlec_17dec.png

Szereposztások: Rick és Morty (Comedy Central), Zűrös végítélet (TV2), Egy fiatal orvos feljegyzései (Viasat History), Fehér hó (HBO), Templomosok (HBO), A falu (Epic Drama), Fordulat: Washington kémei (Epic Drama), Kurtizánok kora (Epic Drama), Oxfordi gyilkosságok (Epic Drama), Csajos hármas (RTL Klub), Candice Renoir (Sony Max), Hailey Dean megoldja (HBO), A vád tanúja (HBO), Jobb idők (HBO), Gourmet detektív (Sony Max), Rosszkor, rossz helyen (HBO GO), Piszkos zsaruk (AXN NOW), Veszett paradicsom (HBO GO)

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: január (Amerika Huangjai), február (24: Újratöltve), március (Hatalmas kis hazugságok), április (A bosszú), május (Blöff), június (Írjunk történelmet!), július (Piszkos pénz, tiszta szerelem), augusztus (Mick kell a gyereknek!), szeptember (Diane védelmében), október (Bosszú vagy szerelem), november (Babilon Berlin)

A szavazást január 31-én éjfélkor lezártuk!

zarasdecember17.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása