Szinkronhangok: A bosszú (Intikam)

2017. március 23. - Jasinka Ádám

Pont a múlt héten számolhattunk be arról, hogy április közepétől egy újabb olyan török sorozat debütál majd hazánkban, melynek Beren Saat a főszereplője. Így A szultána első évada és a Fatmagül után igazán jól járnak azok a nézők, akik szeretik Saat játékát és munkásságát. Ezt az új sorozatot azonban nem a török szériákban jártas TV2-n, de még csak nem is az RTL Klubon vagy a köztévén, hanem az AXN női közönségre szabott kábeladóján kell majd keresnünk.

abosszuszinkron.jpg

Ugyanis az AXN White-on mutatkozik majd be április 19-én este 7 órakor A bosszú, amely aztán minden hétköznap este adásban lesz. A történet főszereplője Yağmur (Beren Saat), akinek azonban nem ez az igazi neve. Még kisgyerek volt, amikor az apját üzlettársai és "barátai" koholt vádak alapján börtönbe juttatták, őt magát pedig árvaházba küldték. Az akkor még Derin névre hallgató kislány sokáig abban a hiszemben élt, hogy apja bűnös, azonban amikor nagykorú lett, megtudta az igazságot. Ezután elhatározta, hogy bosszút áll azokon, akik tönkre tették az apja életét.

Beren Saat magyar hangja a Tiltott szerelemben, A szultána első évadában és a Fatmagülben is Vágó Bernadett volt. A bosszúban azonban nem az ő, hanem Kelemen Kata fogja szinkronizálni a színésznőt. A sorozat magyar hangjainak névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

A bosszú (Intikam)

Beren Saat (Derin volt, Yağmur lett) - Kelemen Kata
Mert Fırat (Emre) - Seder Gábor
Nejat İşler (Rüzgar) - Gubányi György István
Engin Hepileri (Hakan) - Karácsonyi Zoltán
Arzu Gamze Kılınç (Şahika) - Szórádi Erika
Zafer Algöz (Haldun) - Katona Zoltán
Ezgi Eyüboğlu (Cemre) - Szabó Zselyke
Dilşat Çelebi (Asli) - Andrádi Zsanett
Can Sipahi (Barış) - Renácz Zoltán
Seda Demir (Selen) - Dögei Éva
Didem Uzel (Leyla) - F. Nagy Eszter
Başak Daşman (Yağmur volt, Derin lett) - Kis-Kovács Luca
Burak Davutoğlu (Adil) - Tokaji Csaba

Magyar szöveg: Erős Ágnes, Borsos Dávid, Szász Andrea, Szojka László, Buczkó Judit, Bucsányszky Zsuzsanna
Hangmérnök: Nikodém Norbert
Vágó: Vörös Andor
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Koffler Gizella
Stúdió: Balog Mix

Forrás: AXN

Érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok?
Akkor kövess minket a Facebook-on is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása