A hónap szinkronja szavazás: 2017. május

2017. június 11. - Jasinka Ádám

Ismét eltelt egy hónap, méghozzá szinkron szempontjából milyen jó hónap! Tele meglepetés szereposztásokkal, remek színészi hangjátékokkal és nagy visszatérőkkel. Döntsétek el, hogy melyik legyen május legjobb sorozatszinkronja! Kattintsatok a Továbbra és szavazzatok arra a szériára, amelyiknek a legjobban tetszik a magyar változata.

fejlec_17maj2.png

A szereposztások: Elvált nők kézikönyve, Hope Klinika, Felmentő ítélet, Agathe nem hagyja annyiban, Észak és Dél nővérei, GerillaViszály: Bette és Joan, A Dassler-fivérek, Blöff

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú)

A szavazást június 30-án éjfélkor lezártuk!

zarasmajus.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása