A hónap szinkronja szavazás: 2017. október

2017. november 15. - Jasinka Ádám

Októberben rekordszámú, tizennyolc sorozatszinkronra szavazhattok "A hónap szinkronja szavazáson". Minden infó a magyar változatokról megtalálható a lenti linkeken. A döntés, mint eddig mindig, rajtatok, a kattintásotokon múlik!

fejlec_17okt.png

Szereposztások: Királynő egy hétreInstant anyuBosszú vagy szerelemHallatlanAnyaság túlsúlybanRellikA múlt fogságábanAz Amazonas aranyaMarvel's InhumansHollow Crown - Koronák harcaBarátok és egyéb gubancokTanárok gyöngyeEmerald CityFargo, The Gifted - KiválasztottakMámoros szerelemCsajok, szilikon - Nem ettől lesz ParadicsomKegyetlen csillogás

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú), 2017. május (Blöff), 2017. június (Írjunk történelmet!), 2017. július (Piszkos pénz, tiszta szerelem), 2017. augusztus (Mick kell a gyereknek!), 2017. szeptember (Diane védelmében)

A szavazást november 30-án éjfélkor lezártuk!

oktober17_eredmeny.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása