A hónap szinkronja szavazás: 2017. szeptember

2017. október 09. - Jasinka Ádám

A nyári, kevés premiert hozó hónapok után elég ütős szeptemberünk volt, tele tényleg mindenféle jóval. Skandináv és bohókás krimikkel, családi drámákkal és kalandfilmeket idéző sorozatokkal. Nézhettünk nem egy történelmi szériát, bevezettek minket igazán kegyetlen helyszínekre, elutazhattunk egy görög szigetre és még egy bronz kertbe is. De melyik premier kapta szeptemberben a legjobb sorozatszinkront? A döntés a ti kezetekben, kattintásotokban van!

fejlec_17szep.png

Szereposztások: A kalandor és a lady, Einstein rejtélyei, Elif - A szeretet útján, Diane védelmében, Szénné égek idefenn, Módusz, Bujdokló szenvedély, Banks nyomozó - Az ördög cimborája, Az Állam, A bosszú csillaga, Cukorfalat, Viktória, Fülledt utcák, Elfeledve, Durrellék, A bronz kert

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú), 2017. május (Blöff), 2017. június (Írjunk történelmet!), 2017. július (Piszkos pénz, tiszta szerelem), 2017. augusztus (Mick kell a gyereknek!)

A szavazást október 31-én éjfélkor lezártuk!

szeptember17_eredmeny.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása