Szinkronhangok: Einstein rejtélyei (Einstein)

2017. szeptember 06. - Jasinka Ádám

Múlt vasárnap, szeptember 3-án mutatták be a FilmBox Extra HD-n a német krimivígjáték, az Einstein rejtélyei felvezető tévéfilmjét, és a később készült sorozat első epizódját. A történet a már jól ismert formulát használja. Adott egy kicsit kimért, szabálykövető rendőr és egy szertelen, laza és intelligens "civil", aki besegít a bűnügyek megoldásába.

einsteinrejtelyeiszinkron.jpg

Ez a külsős most Albert Einstein ükunokája, Felix, a valaha élt legfiatalabb egyetemi professzor, aki fizikát oktathat. Napi 21 órát dolgozik, mindene a kutatás, de sajnos örökletes, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Felixet az a Tom Beck alakítja, akit a Cobra 11 nézői elég jól ismerhetnek, főleg úgy, hogy a magyar hangja most is Varga Rókus, akár csak akkor, amikor Semir társa volt.

Einstein rejtélyei (Einstein)

Tom Beck (Einstein) - Varga Rókus
Annika Ernst (Elena) - Erdős Borcsa
Rolf Kanies (Stefan) - Barbinek Péter
Haley Louise Jones (Kirsten) - Nemes Takách Kata
Yung Ngo (Dr. Kwon) - Kapácsy Miklós

Magyar szöveg: Niklosz Krisztina
Hangmérnök és vágó: Gáti Péter
Gyártásvezető: Kassai Zsuzsa
Szinkronrendező: Pesti Zsuzsanna
Produkciós vezető: Legény Judit
Stúdió: LaborFilm

Forrás: Próbakő Kommunikáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása