Heti műsorajánló (április 10-16.)

2017. április 09. - Jasinka Ádám

Úgy látszik, áprilisra visszavettek a fordulatszámból a tévéadók, hiszen a korábbi premierözönhöz képest most van, hogy csak egy újdonság jut egy napra. Persze panaszra továbbra sem lehet okunk, hiszen ezúttal is lesz mit nézni: visszatér ugyanis három sorozat, folytatódik három saját gyártású műsor, bemutatkozik egy magyar dokumentumfilm és elstartol a legfrissebb német Winnetou-széria is. A TOVÁBB-ra kattintva megnézhetitek, mire is lesz érdemes odakapcsolni.

musorajanlo_5.jpg

Hétfő (április 10.)

Extrém Activity (2x01, TV2, 19:25)
Az Álmosvölgy legendája (4x01, FOX, 21:00)
Sherlock (4x01, AXN, 21:00)

musorajanlo_5_1.jpg

A TV2 idén tavasszal már sokadik ízben kénytelen változtatni a műsorkínálatán, és bár az Extrém Activity behozása nem tűnik rossz ötletnek, mégis azt érzem, hogy nem tudják, mivel is lehetne megmenteni a léket kapott főhajót. Mert a kábel megy, elég rendesen, azzal mondhatni nincs is probléma, de a TV2-vel... Meglátjuk, hogy a SuperTV2-n egészen jól teljesítő, celebes szórakoztató műsor mire megy majd a szintén celebes Konyhafőnökkel.

Este 9 órától két új sorozatévad is bemutatkozik majd. A FOX-on elindul Az Álmosvölgy legendája negyedik évada, viszonylag sok új szereplővel, míg az AXN-en a Sherlock negyedik szezonja debütál majd.

Kedd (április 11.)

Propaganda (új évad, TV2, 22:55)

musorajanlo_5_7.jpg

Till Attilát április 11-től nem csak az Annyit ésszel, mint erővel! és A Nagy Duett házigazdájaként, hanem saját riportműsorának, a Propagandának az élén is láthatjuk. A szakma által is elismert és szeretett műsor a tavalyi erdélyi kiruccanás után újfent az ismertebb emberek életére, szakmai pályájára koncentrál majd. Az egyik vendég például Rudolf Péter lesz. Azt hiszem, mondhatom, hogy kíváncsian várjuk az új részeket.

Csütörtök (április 13.)

Better Call Saul (3x01, AMC, 22:00)

musorajanlo_5_5.jpg

A méltán híres Totál szívás testvérsorozata már a harmadik évadát kezdi meg, és az amerikai premier után pár nappal, április 13-án magyar szinkronnal is bemutatkozik a díjnyertes drámasorozat új évfolyama.

Péntek (április 14.)

Virtuózok (3x01, Duna TV, 20:30)

musorajanlo_5_4.jpg

Bár a tévéújságok már április 7-re is a Virtuózokat jelölték, mégsem tekinthetjük azt az adást a premiernek, mivel csak egy felvezető epizód volt. Az új évad 14-én kezdődik és egészen nyárig eltart majd a köztévé komolyzenei tehetségkutatója. Az első szezon elképesztően sikeres volt, a második kevésbé nevezhető nézettnek, de azt hiszem, ezt a tavasz-nyári sugárzás rovására is írhatjuk. Sokak számára azonban ez a legjobb hazai tehetségkutató, kíváncsi leszek, mit szólnak a törzsnézők a zsűribe érkező új tagokhoz.

Szombat (április 15.)

Winnetou (1x01, RTL Klub, 19:20)

musorajanlo_5_3.jpg

Ki ne hallott volna az egyik leghíresebb indiánról, Winnetou-ról és barátjáról, Old Shatterhandról? Kettejük kalandjait követve nem egy generáció nőtt fel, és sokan vannak azok, akiket Karl May regényei indítottak el az olvasás, jobban mondva könyvfalás útján. Népszerű történetek ezek, mégis viszonylag kevés adaptáció készült belőlük. Ezen változtatott tavaly év végén a német RTL, ugyanis karácsonykor levetítette a három részes új Winnetou-sorozatot, amely április 15-én hazánkba is megérkezik.

Vasárnap (április 16.)

ULTRA (dokumentumfilm, HBO, 18:30)

musorajanlo_5_2.jpg

Simonyi Balázs neve, de hangja talán még ismertebb lehet a magyar tévénézők számára. Bart Simpson és megannyi sorozatkarakter megszólaltatója egy egészen egyedi saját rendezéssel is debütál a tévében. Az ULTRA, melynek nem csak rendezője, de egyik főszereplője is, a Spartathlonon részt vevő magyar futók útját követi és mutatja be talán sosem látott őszinteséggel. További részleteket és egy kedvcsináló videót itt találtok.

További részletek és még több premier a Premiernaptárban. Kattintsatok kedvetekre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása