Több premierrel is készül áprilisra az AXN

2017. március 28. - Jasinka Ádám

Az AXN kínálatáról legutóbb januárban írtunk, de akkor bőségesen volt miről beszámolni. A télen indult új sorozatok és évadok közül áprilisra azonban már csak a Magánügyek című jogi sorozat marad képernyőn, ugyanis a napi vetítésnek köszönhetően az Alkonyattól pirkadatig, Az uralkodónő és A szépség és a szörnyeteg új részei is elfogytak, a hetente jelentkező Vészhelyzet: Los Angeles első szezonja pedig pont április elején, ráadásul dupla résszel ér véget.

axnpremierek4.jpg

Viszont nem hagy minket premier nélkül az AXN csatornacsalád. A Vészhelyzet: Los Angeles helyén a Sherlock negyedik évada lesz látható. Az újfent csak három részből álló etap premierje április 10-én este 9 órakor lesz az AXN-en. Április 4-től kedd esténként két premierrel is készül a tévéadón; este kilenctől a Gyilkos elmék legfrissebb, tizenkettedik évados részei kerülnek adásba, azokat követően, este 10 órától pedig egy nemzetközi krimi, a Váltságdíj lesz majd látható hétről hétre.

Szerdánként továbbra is képernyőn marad a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, melynek harmadik évadából már csak hat epizód van hátra. Az AXN mellett pedig még az AXN White is elhoz egy újdonságot. Április 19-én ugyanis ők mutatják be este 7 órai kezdéssel Beren Saat egyik itthon még nem vetített sorozatát. A bosszú idehaza egyedülálló módon, vágás nélkül, a török epizódhosszt megtartva kerül majd képernyőre hétköznap esténként. Erről a török drámáról és magyar hangjairól itt írtunk bővebben.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: © Sherlock TV Ltd MMXVI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása