A hónap szinkronja szavazás: 2017. augusztus

2017. szeptember 10. - Jasinka Ádám

A nyár utolsó hónapjában sem tétlenkedtek a tévécsatornák és jó pár premiert indítottak. Nézhettünk klasszikus és nagyon is elborult vígjátéksorozatokat, szokatlan vagy éppen komoly drámákat és az akció szerelmesei is találhattak kedvükre valót. A kínálat változatos, a kérdés azonban változatlan: melyik a hónap legjobb sorozatszinkronja? Szavazzatok bátran, mivel most is a ti kattintásotokon múlik az első hely!

fejlec_17aug.png

A szereposztások: KúriaA féltestvérAPB - A milliárdos körzetLazíts, Kevin!Mick kell a gyereknek!, A 104-es szoba, Sorsdöntő lövésMegrekedveHamis zászlóFeketelista: Megváltás

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú), 2017. május (Blöff), 2017. június (Írjunk történelmet!), 2017. július (Piszkos pénz, tiszta szerelem)

augusztus17_eredmeny.jpg

A szavazást szeptember 30-án éjfélkor lezártuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása