Szinkronhangok: A féltestvér (Halvbroren)

2017. augusztus 09. - Jasinka Ádám

A FilmBox Extra HD műsorán debütált augusztus 6-án, vasárnap este tíz óra után a norvég drámasorozat, A féltestvér, mely egy igazán megrázó és történelmi időutazás. A történet ugyanis a második világháború után kezdődik és egy olyan család életét meséli el, akiket nem csak a harcok tépáztak meg. Az édesanyát az egyik ünnepség során ugyanis megerőszakolják és kilenc hónappal később egy kisfiúnak ad életet.

afeltestverszinkron.jpg

40 év múlva Vera másik fia, Barnum rátalál egy régi fényképezőgépre, amelyen Fredről, a féltestvéréről is talál fotókat. Fredről azonban már 22 éve nem hallott senki semmit. A sorozat egyik főszereplője az a Nicolai Cleve Broch (jobb oldalt), aki a FilmBox Prémiumon vetített Felmentő ítélet (Frikjent) központi szereplője is, így nem lehet teljesen ismeretlen a magyar nézők számára.

A féltestvér (Halvbroren)

Nicolai Cleve Broch (Barnum) - Szabó Máté
Frank Kjosas (Fred) - Timon Barnabás
Mariann Hole (Vera) - Orosz Anna
Marianne Nielsen (Boletta) - Kovács Nóra
Agnes Kittelsen (Vivian) - Laurinyecz Réka
Jon Oigarden (Arnold) - Rosta Sándor

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Szinkronrendező: Pesti Zsuzsanna
Stúdió: LaborFilm

Forrás: Próbakő Kommunikáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása