Szinkronhangok: Feketelista: Megváltás (The Blacklist: Redemption)

2017. április 12. - Jasinka Ádám

Az AXN műsorán debütál majd idén annak a Feketelistának a spinoffja, amelyből eddig csak két évadot láthatott a magyar közönség, és melynek folytatásához lehet, hogy nem is készül magyar szinkron. Milyen érdekes, hogy annak ellenére kallódnak el még mind a mai napig sorozatok, és szakadnak meg vetítések, hogy 110-nél is több magyar nyelvű tévécsatorna fogható idehaza...

feketelistamegvaltasszinkron.jpg

A Feketelista rajongóinak talán kis vigaszt nyújthat a Megváltás alcímet kapó akciósorozat érkezése, hiszen a főszereplői közül négyen, Tom, Scottie, Nez és Solomon mind feltűntek az anyasorozatban - ki rövidebb, ki hosszabb időre. Tomot (Ryan Eggold), Elizabeth Keen egykori férjét nem hiszem, hogy be kell mutatni a rajongóknak, ellenben Scottie-t, Nezt és Solomont már kevesebben ismerhetik, mivel ők az itthon nem vetített harmadik évadban szerepeltek először.

Bár nem árt, de a Feketelista: Megváltás az anyasorozat ismerete nélkül is élvezhető, ugyanis a története egy zsoldosszervezetről szól, amit olyan megbízásokra bérelnek fel, melyekre az amerikai kormány sem mer vállalkozni. A cég és a csapat vezetője Scottie (Famke Janssen), neki dolgozik Tom, Nez és Solomon is. A széria bemutatójának pontos hazai dátumát még nem ismerjük, de a magyar változaton már gőzerővel dolgoznak, méghozzá az alapsorozat szinkronját is jegyző Aprics László vezetésével.

Azt nyugodtan állíthatom, hogy nem fogunk panaszkodni a szinkron miatt, hamarosan pedig több anyaggal is jövünk majd! De hogy kik lettek a magyar hangok? A TOVÁBB-ra kattintva megtudhatjátok.

Feketelista: Megváltás (The Blacklist: Redemption)

Ryan Eggold (Tom) - Szatory Dávid
Famke Janssen (Scottie) - Fehér Anna
Tawny Cypress (Nez) - Majsai-Nyilas Tünde
Adrian Martinez (Dumont) - Mészáros Máté
Edi Gathegi (Solomon) - Király Attila
Terry O'Quinn (Howard) - Rosta Sándor

Magyar szöveg: Kiss Odett
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Aprics László
Produkciós vezető: Németh Napsugár
Stúdió: SDI Media Hungary

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása