A hónap szinkronja szavazás: 2018. május

2018. június 18. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban rengeteg új sorozat debütált magyar szinkronnal a hazai tévéképernyőkön. Májusban azonban visszavettek a lendületből a csatornák. Hosszú idő után először nincs HBO-s tartalom versenyben, ellenben a csak nemrég indult Film4 egy tévéfilm-sorozattal máris ringbe száll. Ne feledjétek, ezúttal is a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz A hónap legjobb sorozatszinkronja!

fejlec_18maj.png

SzereposztásokKémek küldetése (Epic Drama), Garázsvásári rejtélyek (Film4), Meló-járat (Sony Max), A Mediciek hatalma (FilmBox Premium), A küldetés (FilmBox Premium), Túszdráma a Fehér Házban (FilmBox)

A szavazást június 30-án éjfélkor lezártuk: a hónap szinkronja a Kémek küldetése (31 szavazattal).

Az év szinkronja szavazás jelöltjei: január (Orville), február (Képmás), március (SWAT - Különleges egység), április (Howards End), május (-), június (-), július (-), augusztus (-), szeptember (-), október (-), november (-), december (-)

A szavazást június 30-án éjfélkor lezártuk!

majus18_eredmeny.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása