A hónap szinkronja szavazás: 2018. április

2018. május 17. - Jasinka Ádám

Ismét szép számban indultak premier sorozatok hazánkban, köztük több kosztümös produkcióval, akció-, vígjáték- és török sorozattal is. Hosszú idő után ismét van RTL-es adón és Story4-en indult széria is a jelöltek között, a legtöbb premier azonban ezúttal is az HBO-n került bemutatásra áprilisban. Ne feledjétek, ezúttal is a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz A hónap legjobb sorozatszinkronja!

fejlec_18apr.png

Szereposztások: Egy francia falu (Epic Drama), Szörnyeteg (FilmBox), Barry (HBO), Poldark (Epic Drama), 911 L.A. (Prime), Carter (AXN), Kisasszonyok (HBO), A specialista (Cool), Szirén (HBO), Szívhelyzet (Sony Max), Howards End (HBO), Csendőrsztorik Toszkánában (Story4), Klinika - Új generáció (Story4), SEAL Team (AXN), Sorsok útvesztője (Duna Televízió)

A szavazást május 31-én éjfélkor lezártuk. A győztes a Howards End lett 554 szavazattal.

Az év szinkronja szavazás jelöltjei: január (Orville), február (Képmás), március (SWAT - Különleges egység), április (-), május (-), június (-), július (-), augusztus (-), szeptember (-), október (-), november (-), december (-)

A szavazást május 31-én éjfélkor lezártuk!

maj18_eredmeny.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása