A hónap szinkronja szavazás: 2018. február

2018. március 16. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hónapokban rengeteg sorozat versengett A hónap szinkronja címért. Ezért most picit szokatlan lehet, hogy "csak" nyolc széria debütált, ám műfajilag és témaválasztást is tekintve elég színes most is a paletta. Ne feledjétek, ezúttal is a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz A hónap legjobb sorozatszinkronja!

fejlec_18feb.png

Szereposztások: Közel az ellenséghez (Epic Drama), Callboys (FilmBox), Úr keres hölgyet (Comedy Central), Képmás (HBO), Királyság! (Sony Max), Túloldal (HBO), Itt és most (HBO), A párok titkos élete (HBO)

A szavazást március 31-én éjfélkor lezártuk! Az olvasók szavazatai alapján február legjobb sorozatszinkronja: Képmás (552 szavazat)

Az év szinkronja szavazás jelöltjei: január (Orville), február (-), március (-), április (-), május (-), június (-), július (-), augusztus (-), szeptember (-), október (-), november (-), december (-)

mar18_eredmeny.jpg

A szavazást március 31-én éjfélkor lezártuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása