A hónap szinkronja szavazás: 2018. március

2018. április 15. - Jasinka Ádám

Az HBO és az Epic Drama hónapok óta folyamatosan jelen van a szavazáson, nem is meglepő azt látva, milyen sok premier sorozatot tűznek műsorukra. A mezőnyt erősíti most egy VIASAT6-os, egy TV2-s, egy Dunás, két AXN-es és egy AMC-s tartalom is, így a tévécsatornákat tekintve a korábbiaknál változatosabb mezőny száll harcba. Ne feledjétek, ezúttal is a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz A hónap legjobb sorozatszinkronja!

fejlec_18mar.png

Szereposztások: Könyvek és szerelem (HBO), Feriha (TV2), Az élőholtak kora (VIASAT6), SWAT - Különleges egység (AXN), MacGyver (AXN), A pestis (Epic Drama), A Sacher Szálló (Duna Televízió), The Terror (AMC), Bizalom (HBO), Élet a babaházban (Epic Drama)

A szavazást április 30-án éjfélkor lezártuk! Az olvasók szavazatai alapján február legjobb sorozatszinkronja: SWAT - Különleges egység (335 szavazat)

Az év szinkronja szavazás jelöltjei: január (Orville), február (Képmás), március (-), április (-), május (-), június (-), július (-), augusztus (-), szeptember (-), október (-), november (-), december (-)

A szavazást április 30-án éjfélkor lezártuk.

apr18_eredmeny.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása