Hamarosan dupla részekkel jelentkezik a Megtört szívek

2017. november 21. - Jasinka Ádám

Nemrég derült ki, hogy december elejétől új időpontba kerül a Duna török sorozata, az Emmy-díjjal jutalmazott Végtelen szerelem. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a TV2 is változtat egy kicsit a műsorrendjén.

megtortszivek_dupla_resz.jpg

Amióta szombatra került az eleinte minden hétköznap vetített Megtört szívek, már csak hetente egy epizód látható belőle. Ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis december 9-től dupla résszel kerül képernyőre a sorozat és szombatonként már 15.50-től adásban lesz. Emiatt viszont pár hétig nélkülözniük kell a rajongóknak A szultánát.

Megkérdeztük a tévéadót, hogy mi áll a döntés hátterében, és hogy mikor folytatódik új részekkel a TV2-n A szultána és azt a választ kaptuk, hogy a Megtört szívek utolsó részét nem szerették volna a karácsonyi, ünnepi műsorstruktúra miatt januárra halasztani, ezért december 9-től dupla izgalommal, még idén lezárják a sorozat, azaz Dilara és Cihan történetét. A szultána pedig januárban folytatódik új epizódokkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása