December elejétől új időpontba kerül a Duna török sorozata

2017. november 20. - Jasinka Ádám

Hosszas várakozás után október 25-én elindult a Dunán a Végtelen szerelem című török sorozat folytatása, és most, alig egy hónappal az évadkezdés után kiderült, hogy december elejétől új időpontban kezdődnek majd a széria epizódjai.

vegtelenszerelem_masodikevad_uj_idopont.jpg

A sorozat első évada a Híradó után, esténként fél héttől volt látható, majd a nyári - és kissé őszbe lógó - szünet után egy órával későbbi időpontban tért vissza nemrég, ezzel kis bosszúságot okozva a török szériák rajongóinak, ugyanis emiatt jelenleg is egy időben vetítik az Izaura TV-n futó - 20 órakor kezdődő - Piszkos pénz, tiszta szerelemmel. Mindkét sorozat rajongóinak lehet tehát jó hír, hogy december elejétől új időpontba kerül a Végtelen szerelem.

Hamarosan ugyanis átalakulnak a Duna estéi. A jelenleg is 19:30-kor kezdődő Végtelen szerelem december 4-től kezdve 18:40-től kerül adásba és fél nyolckor már vége is lesz az aznapi epizódnak. Így a nézők kényelmesen "átérnek" a másik török szériára. De nem ez lesz az egyetlen változás decembertől a közmédia főadóján. A hat órási híradó visszakerül 19:30-ra, oda, ahol korábban évtizedekig látható volt.

A Duna hétköznapi műsora december 4-től:

12:00: Híradó
13:05: Robbie, a fóka
13:55: Don Matteo
15:00: A vidéki doktor
15:50: Mámoros szerelem
16:45: Ridikül
17:45: Rex felügyelő
18:40: Végtelen szerelem
19:30: Híradó
20:15-től: saját gyártású műsorok, sorozatok és filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása