Nemzetközi tévés díjat nyert a hazánkban is látható török sorozat

2017. november 21. - Jasinka Ádám

A hazánkban jelenleg a második évadával látható, és hamarosan új időpontban jelentkező török széria, a "Végtelen szerelem" stábja a napokban olyan elismerésben részesült, amilyenben eddig egyetlen török produkció sem. A Nemzetközi Emmy-díj november 20-i gálaestéjén ugyanis a Végtelen szerelem lett a Telenovella/Szappanopera kategória legjobbja. Gratulálunk!

vegtelenszerelem_nemzetkoziemmy.jpgA készítők és a díj. (fotó: Eduardo Munoz/PSG)

A Végtelen szerelem volt ráadásul az első török széria, amelyet jelöltek erre a tévés díjra, ezért különösen nagy eredmény, hogy egyből meg is nyerte azt. Pár évvel ezelőtt a legjobb férfi és női főszereplő kategóriákban kaptak jelölést török produkciók, de sem Engin Akyürek (a "Piszkos pénz, tiszta szerelemért"), sem Tuba Büyüküstün (az "Egy ellopott életért") nem térhetett haza díjjal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása