A hónap szinkronja szavazás: 2017. július

2017. augusztus 06. - Jasinka Ádám

A nyár második hónapjában bőven akadt néznivaló azok számára, akik a tévé előtt ülve szerettek volna picit hűsölni, kikapcsolódni. Remek és igencsak nehezen feldolgozható drámákat, könnyed kalandokat, szerelmi történeteket és vígjátékokat is nézhettünk. De vajon melyikhez készült a hónap legjobb szinkronja? Szavazzatok arra a szériára, amelyiknek a legjobban tetszik a magyar változata.

fejlecjulius.jpg

A szereposztások: A Klikk, A legnagyobb dobás, Piszkos pénz, tiszta szerelem, Tanúk, A szolgálólány meséje, Egymás nyakán, A viszony, Barátnő rendelésre, A vidéki doktor, Riviéra, Épülő vonzerő

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú), 2017. május (Blöff), 2017. június (Írjunk történelmet!)

honapszinkronja_juliuskepernyomentes.png

A szavazást augusztus 31-én éjfélkor lezártuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása