Szinkronhangok: Tanúk (Les Témoins)

2017. június 16. - Jasinka Ádám

Az AXN műsorán debütál július 4-én este 10 órás kezdéssel egy újabb francia sorozat, a Tanúk. A tévécsatorna kedd esténként a krimiszériák rajongóinak kedvez, ugyanis ez a premier a Gyilkos elmék legfrissebb évada és a Magánügyek idehaza nemrég bemutatott második szezonja között lesz majd látható.

tanukszinkron.jpg

A Tanúk egy észak-franciaországi kis tengerparti városban játszódik, ahol sorra kerülnek elő egy gyilkosságsorozat áldozatai. Az ügyben Sandra (Marie Dompnier) és Justin (Jan Hammenecker) nyomoznak. Az alapból sem egyszerű ügy akkor bonyolódik csak még tovább, amikor a gyanú árnyéka a nyugalmazott rendőrfőkapitányra, a legendának számító Maisonneuve-ra (Thierry Lhermitte) vetődik.

A széria magyar változatát Balog Mihály rendezi, a főszereplőnőre pedig a sorozatok, de még filmek szinkronjában is csak ritkán hallható Pokorny Liát osztotta. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a Továbbra kattintva olvashatjátok.

Tanúk (Les Témoins)

Marie Dompnier (Sandra) - Pokorny Lia
Jan Hammenecker (Justin) - Elek Ferenc
Thierry Lhermitte (Maisonneuve) - Varga T. József
Catherine Mouchet (Max) - Andresz Kati
Mehdi Nebbou (Eric) - Pál Tamás
Laurent Lucas (Kaz) - Maday Gábor
Alexandre Carrière (Fred) - Makranczi Zalán
Éric Paul (Henri) - Németh Gábor
További magyar hangok: Szűcs Anna Viola (Chloé), Harcsik Róbert (Denis)

Magyar szöveg: Schultz Ádám
Hangmérnök: Patkovics Péter
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: AXN
Fotó: sweetpixel.fr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása