A hónap szinkronja szavazás: 2017. június

2017. július 17. - Jasinka Ádám

A nyár első hónapja is tartogatott izgalmas és érdekes szinkronpárosításokban gazdag magyar változatokat. Láthattunk új komédiákat és különböző országokból érkező drámasorozatokat is. A kérdés azonban ugyanaz, mint korábban is; melyik kapta a legjobb szinkront? Szavazzatok arra a szériára, amelyiknek a legjobban tetszik a magyar változata.

fejlec_17jun.png

A szereposztások: GravesSean, a csodaapaTelenovellaÍrjunk történelmet!Uram, segíts!, Sose késő, A fehér hercegnőTúszjátszmaA sors útjai

Korábbi szavazások és zárójelben a nyertesek: 2016. december (Mr. Robot), 2017. január (Amerika Huangjai), 2017. február (24: Újratöltve), 2017. március (Hatalmas kis hazugságok), 2017. április (A bosszú), 2017. május (Blöff)

honapszinkronja_juniuskepernyomentes.png

A szavazást július 31-én éjfélkor lezártuk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása