Szinkronhangok: Időről időre (Time After Time)

2017. március 22. - Jasinka Ádám

Úgy látszik, hogy a hazai tévéadók látnak valamicske fantáziát az időutazós sorozatokban, hiszen rövid időn belül a harmadik érkezik meg a magyar képernyőkre. Tavaly októberben indult és idén februárban ért véget a Kapcsolat első és talán egyetlen évada, március 21-én, azaz tegnap kezdett idehaza az Időutazók, a Coolon pedig március 27-én, 21:00-kor bemutatkozik az Időről időre.

idorolidoreszinkron.jpg

Az eredetileg Time After Time címet viselő sorozat Nicholas Meyer 1979-es filmjét vette alapul, amely pedig Karl Alexander azonos című regénye nyomán készült. A történet főszereplői a fiatal H.G. Wells, és az ő egyik legjobb barátja, Hasfelmetsző Jack, aki ellopja a Wells által megalkotott időgépet és a 19. századból egészen napjainkig utazik előre az időben. Az angol író kénytelen hírhedté vált barátja után indulni, a 21. század vívmányai azonban megnehezítik a dolgát abban, hogy elkapja és visszavigye Jacket a múltba.

A széria magyar változatát Hidvégi Csaba rendezi, a két főszereplőre, Wellsre Moser Károlyt, Jackre pedig Posta Victort választotta. Ez utóbbi csak abból a szempontból különleges, hogy a nemrég kiadott előzetesben még Varga Rókus szinkronizálja a hírhedt sorozatgyilkost, és bár a Bosszúban Josh Bowman magyar hangja Posta Victor volt, az RTL-es promókban kevés kivételtől eltekintve a végleges szereposztással szoktuk hallani a szereplőket. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Időről időre (Time After Time)

Freddie Stroma (Wells) - Moser Károly
Josh Bowman (Dr. Stevenson/Jack) - Posta Victor
Genesis Rodriguez (Jane) - Bogdányi Titanilla
Nicole Ari Parker (Vanessa) - Náray Erika
Jennifer Ferrin (Brooke) - Kökényessy Ági
Will Chase (Griffin) - Rosta Sándor
Elliot Villar (Doug) - Barát Attila

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Horváth István
Vágó: Mendre János
Gyártásvezető: Rába Ildikó
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba

Forrás: RTL Magyarország/Cool TV

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása