Itt vannak a Kapcsolat című sorozat magyar hangjai

2016. október 13. - Jasinka Ádám

 Mindig érdekes látni, hogy vajon az amerikai tévés szezon legfrissebb portékái közül melyik kerül elsőként bemutatásra hazánkban. Idén ezt az elsőséget a tényleg nemrég, csak október elején debütált Kapcsolat (Frequency) című sorozat nyerte meg, amely október 20-án, durván két héttel az amerikai premier után magyar szinkronnal kerül képernyőre a Cool TV műsorán.

kapcsolatszinkron.jpg

 A 2000-ben, Dennis Quaid főszereplésével bemutatott azonos című mozifilm átdolgozásának központi figurája Raimy, egy munkájában sikeres nyomozónő, aki boldog párkapcsolatban él, és egyedül csak édesapja, az egykoron szintén rendőr Frank hiányzik az életéből, a férfi ugyanis bevetés közben vesztette életét. Raimy egy nap egy régi rádióra bukkan családi házuk garázsában, amelyen egy magát Franknek nevező férfival lép kapcsolatba. A nyomozónő hamarosan rájön, hogy a rádión keresztül élő édesapjával beszél, aki pont a halálos bevetésére készül, ezért kénytelen a lány őt megállítani, ezzel pedig megváltoztatja a múltat, aminek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

 A több idősíkon játszódó történet két főszereplőjét, azaz a lányt és az apát Kisfalvi Krisztina és Varga Gábor szólaltatja meg magyarul, én pedig nem tudok kettejük nevét olvasva másra gondolni, mint hogy mennyire hiányzik a Mindörökké. A Hidvégi Csaba rendezte szinkron magyar hangjait a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni. (Pár karakter még hiányzik, ezt igyekszem majd a premier után pótolni.)

Kapcsolat (Frequency)

Peyton List (Raimy) - Kisfalvi Krisztina
Riley Smith (Frank) - Varga Gábor

Daniel Bonjour (Daniel) - Dányi Krisztián
Devin Kelley (Julie) - Ősi Ildikó
Lenny Jacobson (Gordo) - Renácz Zoltán
Mekhi Phifer (Satch) - Faragó András

Magyar szöveg: Laki Mihály
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Stúdió: Syncom

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása