Sorozatpremierek szeptembertől az AXN-en

2016. augusztus 17. - Jasinka Ádám

 Nem csak az országos adók, hanem a kábelcsatornák is gőzerővel készülnek az őszi szezonra, és ahogyan a nagyok, a "kicsik" sem várják meg az iskolakezdést, és már augusztus közepétől elkezdik feljebb tekerni a fordulatszámot. A VIASAT és a Story4 újdonságai után lássuk, hogy milyen premiereket hoz el nekünk az AXN már a nyár végén és az ősz kezdetén.

 A legelső újdonság a Gyilkos elmék új spinoffja, a Túl minden határon lesz, mely augusztus 24-én este kilenc órakor mutatkozik be hazánkban. A széria egy különleges egység munkáját követi nyomon, mely olyan bűnesetekre szakosodott, melyeknél amerikai polgárokat az országhatáron kívül ér valamiféle atrocitás. A csapat vezetőjét a CSI: New York-i helyszínelőkből is megismert Gary Sinise alakítja. A másik augusztus végi újdonság a Titkok és hazugságok második évfolyama lesz, mely a főszereplőnőt megformáló Juliette Lewis kivételével teljesen új színészgárdát kapott. Az augusztus 28-án vasárnap estétől látható szezonhoz, ahogyan az előzőhöz is, készültek webepizódok, melyeket az AXN Playeren magyar nyelven lehet majd megtekinteni.

axnsherlock.jpg

 A harmadik újdonság az előzőhöz hasonlóan szintén évadpremier lesz. Az NCIS: New Orleans második etapja szeptember 1-jén, este kilenckor dupla résszel mutatkozik be az AXN-en és továbbra is Scott Bakula főszereplésével érkeznek a különleges zenei hangulattal átitatott heti, tengerészeti esetek. Az NCIS premierjét követő héten hétfőn, azaz szeptember 5-én este kilenckor mutatkozik be magyarul a BBC-n idén év elején adásba került Sherlock-különkiadás, A szörnyű menyasszony. A negyedik szezont megelőző tévéfilmben Sherlock és Watson a 19. századi Londonban nyomoznak egy olyan gyilkos után, aki látszólag a sírból tért vissza.

axnquantico.jpg

 Szeptember 6-án, 21:00-kor szintén dupla epizóddal debütál az amerikai ABC tavalyi újdonsága, a Quantico. A sorozat két idősíkban játszódva mutatja be egy New York-i terrortámadás történetét. A múltban azt láthatjuk, ahogy az FBI kiképzőakadémiájára, Quanticoba megérkeznek az újoncok és megkezdik tanulmányaikat, a jelenben pedig az egyik "tanoncot", a bollywoodi szupersztár, Priyanka Chopra által játszott Alex Parrisht követhetjük nyomon, aki menekülni kényszerül, mivel őt vádolják meg a támadás kitervelésével.

 A premierek sorát az amerikai Zaklatók zárja, melyben a két főszereplő detektív a legkülönfélébb zaklatási ügyekben kell, hogy nyomozzon. A szériát a Sikoly-filmeket, valamint sok más mellett például a Gyilkos hajsza című sorozatot is kitaláló Kevin Williamson jegyezte, és azért a múlt idő, mivel csak egy évad készült belőle. A Zaklatók hazai premierje szeptember hetedikén, a Gyilkos elmék: Túl minden határon aktuális epizódja után lesz este tíz órakor, azaz két, hasonló stílusú szériát kínál majd szerdánként nézőinek az AXN-n.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: AXN

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása